De leukste spellen om te spelen met je partner 

Als jij en je partner elke dag hetzelfde saaie schema hebben, kan dat alle charme in jullie relatie en jullie genegenheid voor elkaar wegnemen. De beste manier om de eentonigheid te doorbreken is om een aantal leuke spelletjes voor koppels op te nemen die niet al te ingewikkeld zijn en gemakkelijk te spelen. Spelletjes voor koppels kunnen je probleemoplossend vermogen en je communicatie verbeteren, terwijl je gevoelens van nabijheid en verbondenheid cultiveert. Daarom is het slim om eens samen te gokken in een Nederlandse online casino, al kunnen jullie ook de volgende spellen spelen! 

Drankroulette 

Om dit te spelen, heb je wat drank – bij voorkeur wijn – en twee glazen nodig. Het hoeft echter niet per se alcohol te zijn. Als jullie niet drinken, neem dan gewoon een frisdrank naar keuze. In het spel stelt een van jullie een vraag, en de ander moet antwoorden met een ‘ja’ of ‘nee’. Als het antwoord “ja” is, moet de persoon aan wie de vraag wordt gesteld een slokje nemen. Is het antwoord ‘nee’, dan hoeft niemand een slokje te nemen. Als jullie in een bar zijn, kunnen jullie vlammende tequila shots nemen om dit drinkspel te spelen. Dat is weer eens wat anders dan online roulette!

Truth or dare

Truth or dare wordt nooit oud. Het kan gemakkelijk worden omgezet in een van de beste leuke spelletjes voor koppels om thuis te spelen. Heb je geen vrienden om het mee te spelen? Geen probleem! Ga je gang en speel het met je partner. Je kunt grappige of persoonlijke vragen stellen als ze ‘Waarheid’ kiezen, en de spanning opvoeren als ze ‘Durf’ kiezen. 

Romantische scrabble

Scrabble is een spel dat iedereen ten minste één keer in zijn leven heeft gespeeld. Maar, heb je ooit geprobeerd om dit op een romantische manier te spelen? Je kunt romantisch scrabble spelen en regels verzinnen, zoals dat je alleen een sexy of romantisch woord mag gebruiken om te spelen. Je kunt ook variatie aanbrengen in dit spel door een categorie te kiezen zoals Strip scrabble of Kiss scrabble. Bij het scoren van een bepaald aantal punten, moet je partner je kussen – of een kledingstuk verwijderen. Het is een must-spel koppel spel dat jullie zeker zal opwarmen.

Deal or No Deal

Je kunt Deal or No Deal spelen, en het naar een heel nieuw romantisch niveau tillen. Een kleine verandering kan dit normale spel veranderen in een van de meest opwindende leuke spelletjes voor partners. Leg een dikke enveloppe met geld en een romantische wens van je voor je partner en laat hem of haar kiezen. 

Two truths, one lie

Dit is een geweldig spel om te spelen als je net in een nieuwe relatie. Je kunt dit spel gebruiken als een kans om meer over elkaar te leren. Om dit spel te spelen moeten jij en je partner om de beurt één onwaarheid en twee waarheden over jezelf vertellen. De ander moet raden welke van de uitspraken de leugen is. 

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.