Wat geef je iemand die in geregistreerd partnerschap gaat?

Geen moeilijke vraag: een mooi cadeau. Maar dan wordt het lastiger natuurlijk, want wat is een mooi cadeau? Dat is in ieder geval een cadeau dat afwijkt van wat je iemand op zijn of haar verjaardag geeft. Het moet een verjaardagscadeau ruimschoots overtreffen.

Passend bij de persoonlijkheid

Dan moet het ook nog passen bij iemand persoonlijkheid, misschien wel iets te maken hebben met; samen, liefde, delen, zorgen voor en ga zo maar door. Ga er maar aanstaan. Dit valt heus niet mee.

Cadeaubon

Er is altijd nog de escape van een cadeaubon. Die zijn er tegenwoordig in alle mogelijke varianten. Van een boekenbon en vvv-bon tot aan een bon om te leren skydiven of parachutespringen.

Kunstwerk

Een passend cadeau kan ook een kunstwerk zijn. Voorwaarde is dan wel dat je goed kunt inschatten waar iemand van houdt. Een schilderij, een beeldhouwwerkje of een reproductie van een beroemd werk. Ook hier zijn enorm veel keuzes in te maken.

Woonaccessoire

Een accessoire voor in de (nieuwe) woning is altijd een welkom presentje. Er zijn enorm veel fraaie spullen verkrijgbaar om een huis mee te stijlen. Schat dan wel goed de stijl van het interieur in. Woont het stel in een minimalistisch ingericht huis of juist volledig vintage of bohemian.

Bloemen

In alle gevallen geldt: neem even de tijd om met aandacht een cadeau te kopen. Zelfs als je kiest voor bloemen, zijn er bossen bloemen en bossen bloemen. Iedereen weet wel dat een mooi opgemaakt boeket iets anders is dan een standaard bosje uit de supermarkt.

Boek

Een boek? Natuurlijk. Als iemand van lezen houdt, zijn boeken altijd goed. Geef de nieuwste van zijn of haar favoriete schrijver, een mooie dichtbundel over de liefde of een koffietafelboek. Zo’n boek dat iemand zelden voor zichzelf koopt. Zit je altijd goed.

Etentje

Een leuk alternatief cadeau kan het aanbieden van een etentje zijn. Ofwel voor de ‘echtelieden’ of je gaat gezellig met z’n allen. Zoiets biedt niet alleen lekker eten, maar ook een beleving. Dat telt en zo maak je mooie herinneringen met elkaar.

Foto

Mooie herinneringen kunnen ook de vorm van een foto gestalte krijgen. Als je een fraaie foto van de partners hebt gemaakt, kun je die laten uitvergroten en inlijsten. Dat kan een prachtig cadeau opleveren.

Sieraden

Een stapje verder is het geven van sieraden. Geef je beiden een ketting of broche. Dat is best persoonlijk en is eigenlijk alleen weggelegd voor hartsvrienden. Maar als jij dat bent, dan is zoiets een prachtige gift.

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.