Over ons

Alle informatie over geregistreerd partnerschap? Geregistreerd partnerschap kosten of Geregistreerd partnerschap ontbinden? Alle informatie lees je op deze website.

Je wilt met niemand anders het leven delen en je wilt dat bezegelen met een contract. Klinkt wat onromantisch, maar een geregistreerd partnerschap is dat dan ook niet. Wel is het een stevige basis onder je relatie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als er bijvoorbeeld kinderen komen, een van beiden komt te overlijden of als je toch eens uit elkaar gaat. Niet leuk, wel belangrijk.

Geregistreerd partnerschap afsluiten?

Willen jullie een geregistreerd partnerschap afsluiten en wil je weten wat de kosten zijn in jouw gemeentje? Laat dan je gegevens achter en wij zoeken het voor je uit.

Meer weten over een geregistreerd partnerschap?

Willen jullie graag meer weten over het afsluiten van een geregistreerd partnerschap? Wij brengen je graag in contact met een specialist. Laat je gegevens achter en hij of zij neemt persoonlijk contact met je op.

Meer weten over een samenlevingscontract

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.