Ben jij ook niet verzekerd tegen juridische problemen?

Veel mensen hebben verzekeringen waarmee schade gedekt kan worden die ontstaan is aan hun eigendommen. Waar veel mensen niet aan denken, is een verzekering om je te helpen wanneer je juridische problemen hebt. Dit kan vervelende gevolgen hebben want wanneer je in conflict raakt met je baas, je huurbaas of een andere partij, dan kan dit tot een dure juridische procedure leiden. Heb jij geen verzekering? Dan is het goed om te weten dat je ook rechtshulp zonder verzekering kunt krijgen. Hoe dit kan, laten wij je in dit artikel zien.

Altijd juridische bijstand

Het kan gebeuren dat je in een conflict raakt met je werkgever. Deze vindt bijvoorbeeld dat jij geen goed werk geleverd hebt en wil je daarom ontslaan. Het kan zijn dat jij onder de indruk bent van alle dreigementen die je naar je hoofd geslingerd krijgt en geneigd bent om aan deze druk toe te geven. Dit is het moment om een jurist in te schakelen. Rechtshulp wanneer jij het nodig hebt, kun je krijgen bij Univé. Hier kun je interessante pakketten vinden die je kunt inzetten op het moment dat jij in een juridisch geschil terechtkomt. Je kunt dan een telefoontje plegen naar Univé en vervolgens kun je met een jurist om de tafel gaan zitten. Samen kijken jullie dan naar jouw zaak en zal gekeken worden wat nodig is om een goede zaak te starten.

Zorg voor zekerheid

Je hoeft niet altijd al op een conflict af te stevenen om een jurist in de arm te nemen. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld een nieuw contract op je werk krijgt aangeboden. Veel mensen zijn geneigd om zo’n contract gelijk te tekenen, maar lezen de voorwaarden niet altijd goed. Vaak is het zo dat een contract nog kan worden aangepast. Maak je aanspraak op je verzekering, dan kun je een jurist vragen om even door je contract te gaan. Je zult zien dat er dan ruimte ontstaat om een contract op te stellen dat niet alleen voor jouw werkgever goed is, maar waar jij ook de vruchten van plukt. Het is dus een kleine moeite om een jurist even te vragen, maar je pakt er heel veel voordelen mee.

Samen naar een oplossing werken

Heb jij ook juridische ondersteuning nodig, neem dan contact op met Univé. Binnen vierentwintig uur wordt er contact met je opgenomen zodat je een afspraak kunt plannen. Je zaak wordt dan doorgenomen en er wordt een procedure gestart. Je juridische specialist zal er alles aan doen om je zaak tot een goed einde te brengen of om te zorgen dat het conflict zonder zaak afgehandeld kan worden. Bekijk daarom de mogelijkheden die Univé te bieden heeft en kies het pakket dat het beste bij jou past.

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.