Een Weddingplanner bij een geregistreerd partnerschap? Waarom niet?

Het verschil tussen trouwen en een geregistreerd partnerschap is niet enorm groot. Desondanks is het aantal mensen dat bij een geregistreerd partnerschap voor een feest dat lijkt op een huwelijksfeest een stuk kleiner. Toch wordt er wel steeds vaker feest gevierd om de liefde te vieren, of dat nu met of zonder geregistreerd partnerschap is. Dat kan een klein feestje zijn, maar de liefde mag natuurlijk ook gewoon groots gevierd worden, ook al is het geen huwelijk. En dan is een weddingplanner die geen huwelijk gaat plannen geen overbodige luxe? 

Wat doet een weddingplanner eigenlijk?

Het woord zegt het eigenlijk al; een weddingplanner helpt jullie om, in dit geval je geregistreerd partnerschap of liefdesfeest, te plannen. Je bepaald natuurlijk helemaal zelf hoe jullie speciale dag eruit komt te zien, maar verder kun je al het regelwerk (of dat regelwerk dat je niet zelf wilt doen) over laten aan de weddingplanner. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de catering, of de locatie, de planning van de dag zelf of het oplossen van problemen van problemen op de dag zelf.

Relax en vier je geregistreerd partnerschap

Het grootste voordeel van een weddingplanner is dat jij lekker achter kunt leunen en je helemaal kunt richten op je partner en je gasten.  Iedereen die wel eens een feestje heeft georganiseerd weet dat hier nog best veel bij komt kijken. Als je wilt dat alles vlekkeloos verloopt moet je dat goed plannen en dat kan best stressvol zijn. Het kost bovendien ook behoorlijk wat tijd. Tijdens het feestje ben je dan bovendien vaak alleen maar bezig met anderen en regeldingen. Dat wil je natuurlijk niet wanneer jij je geregistreerd partnerschap en de liefde tussen jou en je partner gaat vieren. Dan wil je alle aandacht voor elkaar hebben en ontspannen kunnen genieten van je feest. Een weddingplanner zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en dat je alleen maar bezig bent met het maken van mooie herinneringen. 

Keuzestress

Als je zelf een liefdesfeest wilt plannen kom je er na wat simpele zoekopdrachten al snel achter dat de mogelijkheden eindeloos zijn. En wat willen jullie nou eigenlijk precies en wat past het beste bij jullie en bij je budget? Alleen al het zoeken naar de beste cateraar, de mooiste locatie, een vrolijke ceremoniemeester kan al een eeuwigheid aan tijd in beslagnemen. Een ervaren weddingplanner weet precies wat er allemaal op de markt is en wat past bij jullie wensen. Dat scheelt een enorme bult tijd en keuzestress. 

Netwerken

Een weddingplanner heeft daarnaast natuurlijk allemaal connecties die ze kan inschakelen voor jouw feest. Bovendien neemt de weddingplanner je al het regelwerk uit handen. Je hoeft dus niet zelf tientallen cateraars na te bellen voor je er eindelijk eentje hebt die kan. En regent het tijdens de fotoshoot die je buiten had gepland? Dan heeft je weddingplanner wel een goed alternatief achter de hand. Zo zorgt de weddingplanner voor een perfecte dag waarbij de liefde steeds centraal kan staan, zonder stress.

Goede ideeën

Weet je zelf eigenlijk niet zo goed wat je nou wilt of wat er allemaal mogelijk is? Een weddingplanner weet natuurlijk precies wat allemaal kan en kan je adviseren over de mogelijkheden. Hij of zij neemt je bij de hand en leidt je moeiteloos door het doolhof van aanbieders om met de best passende opties voor jullie feestdag te komen. 

Samenlevingscontract nodig?

De kosten voor het laten opstellen van een samenlevingscontract verschilt per gemeente. Wij zoeken graag uit wat de kosten zijn in jullie gemeente. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort spoedig van ons.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.

Wil jij advies over een samenlevingscontract?

Wij zorgen ervoor dat een specialist uit jouw regio contact met je opneemt. Laat hieronder je gegevens achter en we gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je aanvraag. We nemen spoedig contact met je op.